"DE DREAMFANGER".
Coachen, Magnetiseren, Helend Tekenen, Intuitief.
Desk
-Home/Agenda

-Over Mij

-Volwassenen

-Kinderen

-Creatief/Intuitief


Kinderen
Vign_kiezen_voor_kleur_2Kinderen geven tekens!  Kinderen zijn uniek, ze leven nog dicht bij hun kern, ze spreken met hun hart, hun gevoel en zijn nog intuitief. Ze hebben hun eigen-wijsheid en spiegelen vaak hun omgeving. Ze worden geboren met hun eigen kwaliteiten en talenten. Kinderen van deze tijd vragen om begrip, om erkenning en herkenning, om te mogen ZIJN, wie ze ZIJN.  Kinderen zijn van nature beelddenkers en hebben soms moeite om woorden te begrijpen.

ALS WOORDEN TEKORTSCHIETEN...........

Kinderen drukken zich graag beeldend uit en vertellen je al tekenend, kleurend hun verhaal op papier. Ze vertellen zonder dat ze het in de gaten hebben iets over zichzelf. Er zijn ook kinderen die boos worden, omdat ze op dat moment een woord niet zo snel kunnen vinden, ook voor hen is tekenen heel goed, omdat ze het beeld vaak wel in hun hoofd hebben. Al tekenend en kleurend beginnen kinderen te ontspannen en komen tot rust, zo krijgen ze even de tijd om zich op te laden.

Op een manier die is afgestemd op je kind kan ik middels (helende) verhalen, opdrachtjes je kind begeleiden met de dingen, waardoor hij/zij niet lekker in hun vel zitten.  Wat kan er veranderen: Beter leren omgaan met emoties, zoals angst, boosheid, verdriet...., een positiever zelfbeeld krijgen, steviger in de schoenen staan enz.

Als ouder wil je graag weten waar je kind terechtkomt, daarom is er altijd eerst een intake gesprek (dit is gratis en vrijblijvend).

Is je kind bij het gesprek aanwezig, dan wordt er niet over het kind, maar met het kind gesproken.........Wil je als ouder iets kwijt, dat kan, via mail of telefoon of een ander gesprek.

Meer weten: Bel me gerust voor vragen of een afspraak 0566 650968.


Onderaan de pagina vindt u beeldend werk van kinderen, in verband met de privacy worden er geen namen of foto's van kinderen bekend gemaakt, ook wordt er altijd eerst toestemming van het kind en de ouders gevraagd..

Beeldend werk kinderen
SimonSchram © 2012
Create a website with WebSelf